Over buikdanseres Adrijana

“Buikdans is voor mij meer dan slechts een passionele dans, het maakt van het lichaam een instrument om van het leven te genieten”


Buikdanseres Adrijana begon als klein meisje met diverse dansstijlen zoals Jazz-Ballet, Klasiek Ballet, Salsa, Hiphop en Buikdans. Alhoewel zij alle stijlen erg leuk vindt is buikdans haar favoriet! Op 14-jarige leeftijd werd zij in Turkije gescout als buikdanseres en gaf zij meer dan 50 shows in diverse hotels in Bodrum en Gunbet (Turkije). Na deze bijzondere ervaring heeft zij van diverse docenten les gehad en deed zij veel ervaring op met het buikdansen in diverse culturen, zoals de Iraanse, Marokkaanse, Indiase en Egyptische buikdans. Momenteel heeft Adrijana 12 jaar ervaring op het gebied van buikdans in de vorm van optredens, workshops, cursussen en lessen. Adrijana Beumer vindt het belangrijk dat vrouwen zich altijd goed voelen over zichzelf en dat is ook de boodschap die zij mee wil geven aan iedereen die meedoet aan haar buikdanslessen waarin het trots zijn op je lichaam als vrouw zijnde centraal staat. Elke les is dan ook niet alleen een goede lichaamsbeweging maar ook een feestje voor de emotionele gesteldheid waarbij de leerlingen met een goed gevoel en meer energie de les afsluiten.

Na 12 jaar ervaring met buikdans optredens op bruiloften, verjaardagen, vrijgezellen/henna feesten en festivals is elk optreden voor mij nog steeds even uitdagend en spannend. Ik geniet hier dan elke keer weer opnieuw met volle teugen van.

 

 

Buikdans Agency OASE


Sinds 2017 heeft Adrijana de eerste buikdans agency in Nederland opgericht: OASE Buikdans Agency. Met deze allround/buikdanseressen gaat zij de uitdaging aan om niet alleen op traditionele muziek te dansen maar ook op uitgaans/festival muziek. Zo willen zij het imago van buikdans in een nieuw jasje steken. Meer info vind je op https://www.buikdanseressen-huren.nl  

 

 

Buikdansschool Bellyssima

 

Sinds 2015 geeft Adrijana buikdansles in Rotterdam centrum en wegens de overvolle / druk bezochte lessen is zij sinds 2018 uitgebreid naar een dansschool: Bellyssima. Momenteel kun je naast de locatie in het centrum van Rotterdam ook les nemen bij de locaties: Rotterdam Zuid en Rotterdam Crooswijk. Ook de buikdans lessen zijn in een nieuw jasje gestoken. Bij onze lessen worden er diverse dansstijlen, muziekgenres, groeps- en zelfkennis oefeningen toepast. Meer info vind je op www.dansschoolbellyssima.nl


Wil jij een spetterend buikdans optreden of een workshop op bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, trouwjubileum, cultureel evenement, vrijgezellenfeest of een andere feestelijke gelegenheid? Via het contactformulier, e-mail of telefonisch kun je contact met mij opnemen, zodat we samen kunnen toewerken naar een optreden of les die op uw persoonlijke wensen is afgestemd en wij er samen er een onvergetelijk moment van kunnen maken.

Reviews over buikdanseres Adrijana

Afgelopen zaterdag zochten wij als verassing bij een etentje met vrienden een buikdansact. Adrijana heeft hier een enorm succes van gemaakt. Het verassingseffect was enorm en de sfeer zat er goed in. Bedankt voor deze onvergetelijke avond

Laura Eylen

Wij mochten afgelopen zaterdag Adrijana tijdens onze kookclub avond ontvangen. Zij heeft de avond helemaal onvergetelijk gemaakt met haar prachtige dans kunst maar ook haar persoonlijkheid en glimlach. Super! Gewoon fantastisch!

Ozgur Eylen

Adrijana is een zeer professionele buikdanseres. Niet alleen beheerst ze alle technieken, ook weet ze erg goed om te gaan en in te spelen op het publiek. Daarnaast is haar perfomance sprankelend en inspirerend. We hebben erg van haar genoten!

Natascha van der Zwaan Eigenaar/owner bij Stralend Image Consultancy & Kleurstyling

Buikdansles reviews

Mercedes

Za Ri

Laat jouw review achter!

Heb jij een buikdans optreden geboekt of gezien, of een buikdansles of workshop bijgewoond? Laat dan hier jouw review achter! Heb je geen Facebook? Mail dan jouw review (graag met jouw foto) naar info@buikdanseres-huren.nl. Bijvoorbaat dank!

Opdrachtgevers

Voor vragen of boekingen neem gerust contact op. Bereikbaar per Whatsapp, tel, mail en contactformulier.