Buikdans optreden

Vrolijk uw feest op met een wervelend buikdans optreden. Tijdens het optreden breng probeer ik iedereen mee te nemen in de magische sfeer van duizend en een nacht. Als het van toepassing is laat ik aan het eind van de voorstelling iedereen lekker mee dansen, eventueel met rinkelende heupdoeken.

Alle stijlen zijn mogelijk: Buikdans op Surinaamse, Hindoestaanse, Bollywood muziek, of op Traditioneel Egyptische, Turkse, Balkan, Afro muziek, solo tabla enz. Maar ook fusies zoals Tribal UK Bass Fusion Bellydance of sigeunerdans.

Prijs: v/a €175,- voor 15 min. (excl. reiskosten en 9% btw)

Extra Opties

Maak het persoonlijker

Een ingestudeerde choreografie of freestyle optreden doe ik graag, persoonlijk vind ik het extra leuk om aan een persoonlijk afgestemd concept te werken, in de vorm van door jou aangevraagde muziek, verhaallijn en/of rollenspel. Bijvoorbeeld voor een bruiloft of verjaardag maakt deze optie het optreden extra memorabel en speciaal.

Meerdere buikdanseressen

 Als u meer buikdanseressen wilt huren is dat ook mogelijk, wekelijks train ik met professionele buikdanseressen van Buikdans Agency OASE dus ook voor het huren van een buikdansgroep ben u hier op het juiste adres. Meer info kun je vinden op www.buikdanseressen-huren.nl. Onderstaand treft u een video van de OASE buikdansgroep optredens.

Live-muziek

Op een feestje groot of klein, hoort altijd muziek te zijn. Als extra optie kunt u bij mij een live percussionist bijboeken, die met zijn magische vingers het publiek meesleept met het prachtige geluid van de darbuka/tabla (egyptische trommel).
Voor meer opties of danseressen kijk op http://www.buikdanseressen-huren.nl
Voor meer opties of danseressen

 


 

Bij het boeken van een optreden gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden:

Annuleringskosten:  
-7 of meer dagen voor de show is kostenloos.  
-Minder dan zeven dagen voor de showdatum 25% van het totaalbedrag.  
-Minder dan twee dagen voor de showdatum 50% van het totaalbedrag.  
-Op de dag zelf 100%    

Garantie vanaf mijn kant: in tien jaar tijd heb ik nog nooit een optreden gemist/moeten annuleren. Mocht er onverhoopt iets gebeuren heb ik altijd iemand klaar staan in mijn agency die mij kan vervangen.