Buikdans optreden

Vrolijk uw feest op met een wervelend buikdans optreden. Tijdens het optreden breng probeer ik iedereen mee te nemen in de magische sfeer van duizend en een nacht. Als het van toepassing is laat ik aan het eind van de voorstelling iedereen lekker mee dansen, eventueel met rinkelende heupdoeken.

Alle stijlen zijn mogelijk: Buikdans op Surinaamse, Hindoestaanse, Bollywood muziek, of op Traditioneel Egyptische, Turkse, Balkan, Afro muziek, solo tabla enz. Maar ook fusies zoals Tribal, Flamenco, UK Bass Fusion Bellydance of sigeunerdans.

Prijs: v/a €200,- voor 15 min. (excl. reiskosten en 9% btw)

Extra Opties

Maak het persoonlijker

Een ingestudeerde choreografie of freestyle optreden doe ik graag, persoonlijk vind ik het extra leuk om aan een persoonlijk afgestemd concept te werken, in de vorm van door jou aangevraagde muziek, verhaallijn en/of rollenspel. Bijvoorbeeld voor een bruiloft of verjaardag maakt deze optie het optreden extra memorabel en speciaal.

Meerdere buikdanseressen

 Als u meer buikdanseressen wilt huren is dat ook mogelijk, wekelijks train ik met professionele buikdanseressen van Buikdans Agency OASE dus ook voor het huren van een buikdansgroep ben u hier op het juiste adres. Meer info kun je vinden op www.buikdanseressen-huren.nl. Onderstaand treft u een video van de OASE buikdansgroep optredens.

Live-muziek

Op een feestje groot of klein, hoort altijd muziek te zijn. Als extra optie kunt u bij mij een live percussionist bijboeken, die met zijn magische vingers het publiek meesleept met het prachtige geluid van de darbuka/tabla (egyptische trommel).
Voor meer opties of danseressen kijk op http://www.buikdanseressen-huren.nl
Voor meer opties of danseressen

 


Ik reserveer de datum alleen voor u waardoor ik geen andere shows meer kan aannemen voor dit dagdeel. De meeste events zijn in het weekend en worden veelal ver vooruit gepland. Wanneer deze geannuleerd wordt ben ik vaak niet meer in staat daar een vervangende opdracht voor te regelen. uit deze reden hanteer ik een strenge annuleringspolicy.

Bij het boeken van een optreden gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden:

Annuleringskosten:  

De reserveringskosten (aanbetaling van €100,-) is niet terug te vorderen. Wel kunt u de show tot uiterlijk 14 dagen voor de afgesproken showdatum kosteloos naar een andere datum verplaatsen.  

Annuleert u later dan 14 dagen voor de afgesproken showdatum dan betaald u 50% annuleringskosten over het resterende te betalen bedrag.

Annuleert u later dan 7 dagen voor de afgesproken showdatum dan betaald u 75% annuleringskosten over het resterende te betalen bedrag.

Annuleert u één dag ervoor of op de dag zelf dan betaald u 100% annuleringskosten over het totaal te betalen bedrag. 

Garantie vanaf mijn kant: in tien jaar tijd heb ik nog nooit een optreden gemist/moeten annuleren. Mocht er onverhoopt iets gebeuren heb ik altijd iemand klaar staan in mijn agency die mij kan vervangen.