top of page
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
78548760_1316419008531203_5419814270135173120_n.jpg

BUIKDANSLES ROTTERDAM

logo-bellyssima-zwart-768x238.png

Vier je vrouw zijn,
dans jezelf blij,
kom in contact en versterk elkaar,
maak je lichaam soepeler en sterker
en boost je zelfvertrouwen terwijl je danst.
Wij vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt
en erin gelooft dat het nooit te laat is om wat nieuws te leren!

Dansschoolbellyssima.nl

Bellyssima feeling

Onze studenten geven aan dat zij na het volgen van onze lessen meer energie hebben, opgewekter zijn en lekkerder in hun vel zitten. In onze lessen proberen we iedereen ten eerste op haar gemak te laten voelen en voornamelijk te leren genieten van zichzelf (binnen en buitenkant) doormiddel van deze sensuele dans waarin elke vrouw zijn eigen schoonheid heeft.

Bellyssima learning

In de dansles gaan we stap voor stap te werk om jou alle basisstappen (verdeeld over workshops van 4 weken) van deze oriëntaalse dans te leren.  Tijdens deze danslessen komen allerlei stijlen aan bod en hoor je naast traditionele buikdansnummers bijvoorbeeld ook Afrikaanse of moderne nummers, zodat jij op een feestje nooit meer stil hoeft te staan. Aan het einde van de les filmen we altijd wat we geleerd hebben zodat je dit thuis nog verder kunt oefenen, deze video’s delen wij dan in de groepsapp van jouw dansuur.

9-stretch-zij-1024x681.jpg

Bellyssima community

Wij staan voor het motiveren en versterken van elkaar. Dit doen we doormiddel van groepsoefeningen binnen de dansles maar ook uitjes, activiteiten, tips en trucs buiten de lessen om. Samen staan we sterker en de diversiteit biedt veel ruimte voor inspiratie en steun. Iedereen (vrouwen) is daarom ook van harte welkom.

Bellyssima mindstate

Les nemen bij onze dansschool moet je niet (alleen) doen omdat je een mooiere buik wilt maar omdat je een mooier gevoel in je buik wilt voelen over jezelf….. Juist omdat het zijn van een goede, mooie of leuke moeder, zus, vriendin, buurvrouw, oma gevierd mag worden!

‘Vrouwelijkheid’  is zoveel meer dan het hebben van een strakke buik! Laten we het ‘vrouw zijn’ vieren door onder gezelschap van andere vrouwen deze innerlijke kracht en schoonheid volledig te ontdekken, accepteren en te versterken. Hierdoor wordt je dankbaar voor alle werkende, zachte, dik of dunne bewegende lichaamsdelen. Het feit dat we capabel zijn om te lachen, gek te doen, stoer te zijn maar ook in aanraking kunnen komen met onze vrouwelijke, trots en toegankelijk kant laat al zien hoe sterk wij als vrouwen zijn.

 

Als je hart straalt heb je geen masker of verandering nodig om je angst of onzekerheid los te laten.

Je bent er, je wordt geaccepteerd en je mag er zijn! BeYou-tifull!

Bellyssima motivation

De eerste keer is altijd even wennen en lastig, maar zodra je dit herhaalt gaat het snel beter, bovendien is het belangrijkste dat we lol hebben en met een goed gevoel en meer energie en zelfvertrouwen de les afsluiten.

Je kunt elke eerste maandag, woensdag of donderdag  van de maand je eerste les nemen maar ook midden in een maand instromen. Net waar jij je prettig bij voelt. Kom je mee doen? Meld je dan eerst aan via het contactformulier. Geef hierbij aan welke dag/tijd je wil meedoen en check ook altijd even de actiecode van de maand voor leuke proeflessen deals! 

 

Bellyssima proefles(sen) prijzen

  • Wil je het gewoon een keer ervaren?  Een losse proefles is €10,-.

  • Ben je er klaar voor om jezelf een maand te versterken/verwennen?  Een proefles pakket (4 lessen) is 25,-. Hiermee heb je recht op 4 weken les op 1 locatie, dag en tijdstip. Naar wens ontvang je ook de ‘Buikdans uitleg en oefeningen voor thuis of onderweg video’s’.

  • Wil je verschillende kanten van jezelf ontdekken en verschillende lessen uitproberen? Een proefles onbeperkt pakket is 50,-. Hiermee heb je recht op 4 weken les op 4 locaties, dagen en tijdstippen.

5-zijwaards-1024x681.jpg

Bellyssima’s dansstijlen

We hebben momenteel 3 verschillende lessen/stijlen die je kunt volgen:

De Belly Afro Fusion lessen zijn voornamelijk een kruising tussen Bellydance en Traditionele Afrikaanse dans (Ook hedendaagse afro pasjes). Je viert voornamelijk je vrouwelijkheid en leert hierbij niet alleen jezelf kennen maar ook verschillende manieren van bewegen uit minimaal 2 stijlen. Het verschil met de Fusion is dat je bij de Belly Afro Fusion lessen afro als uitgangspunt hebt. We nemen ook veel tijd om aan de verschillende spieren te werken en is het werken aan de  fysieke conditie ook onderdeel van de les.

Bij de Bellydance Fusion lessen op de woensdag vier je vooral je vrouwelijkheid doormiddel van meerdere stijlen. Er worden verschillende traditionele buikdansstijlen gegeven en krijgen een twist door de eigentijdse lesgeef methode van de docente! Je krijgt dus letterlijk een mix van stijlen en groeps- en zelfkennis oefeningen!

Bij de Bellydance Body & Mind lessen gaat het heel erg over je goed van binnen en buiten uit voelen. Doormiddel van mindfulness werk je samen met een aantal andere dames aan innerlijke kracht! Dit is super goed wanneer je ook veel stress hebt in het leven en helpt je wanneer je wilt ontspannen en ontladen! Dit is ook een beginners les en begint vanaf augustus. Het uitgangspunt is ook voornamelijk traditionele buikdans stijlen.

Locaties / Adres:

Centrum: Boomgaardsstraat 189, Rotterdam (Buurthuis de Coolen kit) (zijstraat van Witter de withstraat)

Oude westen: Gaffelstraat 63A (Dorpshuis de Gaffel),  bel zit aan de rechterkant van de deur, loop rechts langs de balie, de danszaal is aan het einde van de gang aan de linker kant.

Kosten:

Als je regelmatig komt ben je met een abonnement voordeliger uit, plus met een abonnement werk je naar een showcase/videoclip toe (Optioneel) en mag je ook deelnemen met de ‘Advanced’ lessen. Je kiest met een abonnement voor een vaste dag/tijd/locatie waar je mee traint.

Mocht je niet regelmatig willen/kunnen komen dan is een strippenkaart een betere oplossing. Met een strippenkaart mag je t.o.v. het abonnement je lessen wel op verschillende dagen/locaties komen nemen (alleen beginners lessen).

Lidmaatschap:

1 keer per week : €39,95/maand (ACTIE: €35,- per maand bij inschrijven voor 30 september)

2 keer per week : €55,-/maand

3 keer per week :  €65,-/maand

Lidmaatschap is per drie maanden, opzegtermijn is 1 maand. Het bedrag word per maand automatisch afgeschreven. Het abonnement kan niet tussentijds ‘gepauzeerd’ worden (m.u.v. zwangerschap). Contributies worden elke eerste week van de maand afgeschreven.

Strippenkaart:

tabeladrijana.PNG

Kleding

Ik wil je als tip meegeven om geen joggingbroek aan te trekken maar een legging met een buikdans sjaal of een normale sjaal (de buikdans heupsjaal kun je de eerste les van de docente lenen en daarna eventueel voor €5,- aanschaffen). T-shirt hoeft niet met blote buik maar mag wel natuurlijk. De meeste mensen dansen op blote voeten, jazzschoentjes of sokken maar trek vooral aan waar jij je prettig en mooi in voelt.

 

Misschien heb jij in jouw kast een hele mooie bloem liggen die je altijd al in jouw haar wilde doen, of heb je een gekke prinsessen rok waar je eigenlijk nooit echt de gelegenheid voor had om die te dragen!

 

Deze les is daar perfect voor! Ons streven is om allemaal weer even prinses/goddess te zijn 

bottom of page