top of page

Buikdans Cursus App

Spreid je vleugels en dans vrij – Laat je innerlijke godin stralen met Bellyssima. Ontdek de sleutel tot de wereld van buikdansen en begin vandaag nog met jouw dansreis. Let your goddess shine!

Mission

Vertrouw op jouw sensualiteit

Een online cursus ontworpen om prachtig te dansen, zelfverzekerd en vrij te bewegen. Hoe je je als een godin op de dansvloer kunt voelen en kunt beginnen te stralen. Een bonus bij de cursus is een krachtige psychologische praktijk die zelftwijfel aanpakt. Begin met manifesteren, activeer het gevoel van innerlijk vertrouwen in je schoonheid en aantrekkelijkheid. De auteur van de cursus is een professionele buikdanseres, choreograaf, mindset trainer en oprichter van dansschool Bellyssima.

Deze cursus is voor vrouwen die:
 • Zich zelfverzekerder en aantrekkelijker willen voelen

 • Gracieus en elegant willen bewegen

 • Willen leren dansen, maar geen tijd hebben om naar dansles te gaan of verlegen zijn

 • Een slank en mooi lichaam willen zonder overdreven te sporten of naar de sportschool te gaan

 • Positieve emoties en een goed humeur uit de les willen halen

 • Op zoek willen naar op een nieuwe manier van voelen, sensueler en vuriger

 • Zichzelf en hun lichaam willen liefhebben en vrijer willen voelen. 

Mission

Over Bellyssima

Bellyssima is niet zomaar een app; het is jouw persoonlijke dansstudio waar je op elk moment en overal kunt leren buikdansen. Ontworpen voor dansliefhebbers van alle niveaus, brengt Bellyssima de kunst van buikdansen naar je vingertoppen met, gepersonaliseerde leerpaden en een ondersteunende community.

DALL·E 2024-03-28 15.38.01 - An image of a cozy home environment where a person is engagin

Voordelen van de Bellyssima APP

 • Gebruiksvriendelijkheid: Onze app is ontworpen met jou in gedachten - gemakkelijk navigeerbaar en toegankelijk voor dansers van alle niveaus.

 • Persoonlijke Vooruitgang Volgen: Met onze ingebouwde progressie-tracker kun je jouw dansontwikkeling volgen en vieren.

 • Toegang tot Expertise: Leer van ervaren buikdansprofessionals en verbeter je techniek met topkwaliteit instructies.

 • Diversiteit aan Cursussen: Of je nu interesse hebt in klassiek buikdansen, fusion stijlen, of folkloristische dansen, wij hebben het allemaal.
   

 • Flexibele Lesschema's: Dans op jouw moment met lessen die je kunt starten, pauzeren en hervatten wanneer het jou uitkomt.
   

 • Verbind met de Gemeenschap: Word lid van een liefdevolle en ondersteunende online gemeenschap waar je ervaringen kunt delen en van elkaar kunt leren.
   

 • Evenementen en Workshops: Exclusieve toegang tot online workshops en evenementen met buikdansers en choreografen van wereldklasse.
   

 • Voortdurende Updates: Wij verbeteren onze app voortdurend met nieuwe functies, lessen en inhoud, gebaseerd op echte feedback van onze dansers.
   

 • Gezondheid & Wellness: Verbeter je conditie en welzijn met dansroutines die zijn ontworpen om zowel het lichaam als de geest te stimuleren.

Hoe het Werkt

Start je dansavontuur in drie eenvoudige stappen: Download Bellyssima, kies je cursus, en begin met dansen! Met ons breed scala aan lessen vind je altijd iets dat bij jou past, van absolute beginner tot gevorderde danseres.

Over Adrijana

 • Facebook
 • Instagram

Over Adrijana

Maak kennis met de cursusleider, oprichter en creatief brein achter deze cursus. Voor Adrijana is dansen meer dan beweging; het is vreugde, heling en een expressie van pure gelukzaligheid door middel van sensuele bewegingen op muziek.
 

Adrijana vertelt: "Ik leid een dansstudio waar ik buikdansen en mindsetveranderingen doceer, maar mijn reis begon niet met dit voor ogen. Het avontuur begon toen ik naar Turkije reisde om buikdansen te leren. Ik werd verliefd op de dans en volgde lessen bij vooraanstaande instructeurs, die ik als pioniers beschouw. Terug thuis besefte ik dat er geen studio’s waren die aan mijn verwachtingen voldeden, dus besloot ik mijn passie te delen. Dit leidde tot de geboorte van een bloeiende studio die in 2019 bekroond werd met de titel 'Beste Sportondernemer van Rotterdam'.
 

Toen de pandemie de wereld trof en mijn studio moest sluiten, vond ik een nieuwe uitdaging: het digitaliseren van mijn kennis in de Bellyssima App.

Mijn fascinatie voor mindset coaching kwam voort uit het zichtbaar groeiende zelfvertrouwen van mijn studenten, iets wat ik verder wilde ontwikkelen. Persoonlijke uitdagingen zoals het omgaan met oud zeer leidden mij naar coaching, NLP en andere methodieken.

Voeding heeft ook altijd een sleutelrol gespeeld in mijn leven. Na een reeks van crashdiëten en de confrontatie met gezondheidsproblemen zoals PCOS, heb ik mij verdiept in voeding die de hormoonbalans ondersteunt, wat resulteerde in een transformatie van mijn gezondheid en welzijn.

My name is Alexa Young

Door deze expertise te integreren in mijn praktijk en gecertificeerd te zijn in NLP en hypnotherapie, heb ik een unieke buikdanscursus ontwikkeld die geen ander biedt. Deze aanpak heeft niet alleen mijn leven, maar ook dat van mijn studenten veranderd. Momenteel werk ik aan een hormonaal voedingsplan, iets wat ik met veel enthousiasme in de app zal integreren.

De geboorte van mijn zoon Jaro Antonio op 10 november 2023 was een bekroning op mijn reis. Nu, terugkerend uit mijn verlof, ben ik meer dan ooit gedreven om vrouwen te empoweren en hen te helpen een gelukkiger leven te leiden. Met meer dan 500 tevreden dames in Rotterdam wil ik nu 10.000 vrouwen in heel Nederland bereiken. Hoewel het een spannend doel is, geloof ik dat het haalbaar is. Ik kijk uit naar de verhalen en feedback van nieuwe 'sisters'.

Het vooruitzicht om persoonlijk bereikbaar te zijn voor tips en advies aan zoveel vrouwen is spannend; hoe vind ik de tijd als het er echt 10.000 worden? Misschien word jij wel de volgende ambassadeur die helpt deze missie te realiseren. Samen streven we naar een beter zelfbeeld en meer tevredenheid voor vrouwen. Let's go!"

Bellyssima App Reviews
Review video 3. Welke invloed hebben de Bellyssima op jou gehad?

Review video 3. Welke invloed hebben de Bellyssima op jou gehad?

04:07
Video afspelen
Bellyssima me review 2. Welke invloed heeft Bellyssima op je gehad?

Bellyssima me review 2. Welke invloed heeft Bellyssima op je gehad?

02:57
Video afspelen
Bellyssima me - review 1

Bellyssima me - review 1

02:41
Video afspelen
Testimonials en Succesverhalen

Luister hoe Bellyssima levens heeft veranderd. Van verbeterde fysieke gezondheid tot hernieuwd zelfvertrouwen, onze dansers delen hun reis.

bottom of page