top of page
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
78548760_1316419008531203_5419814270135173120_n.jpg

BUIKDANSLES IN ROTTERDAM

logo-bellyssima-zwart-768x238.png

Vier je vrouw zijn,
dans jezelf blij,
kom in contact en versterk elkaar,
maak je lichaam soepeler en sterker
en boost je zelfvertrouwen terwijl je danst.
Wij vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt
en erin gelooft dat het nooit te laat is om wat nieuws te leren!

Dansschoolbellyssima.nl

Bellyssima feeling

Onze studenten geven aan dat zij na het volgen van onze lessen meer energie hebben, opgewekter zijn en lekkerder in hun vel zitten. In onze lessen proberen we iedereen ten eerste op haar gemak te laten voelen en voornamelijk te leren genieten van zichzelf (binnen en buitenkant) doormiddel van deze sensuele dans waarin elke vrouw zijn eigen schoonheid heeft.

Bellyssima learning

In de dansles gaan we stap voor stap te werk om jou alle basisstappen (verdeeld over workshops van 4 weken) van deze oriëntaalse dans te leren.  Tijdens deze danslessen komen allerlei stijlen aan bod en hoor je naast traditionele buikdansnummers bijvoorbeeld ook Afrikaanse of moderne nummers, zodat jij op een feestje nooit meer stil hoeft te staan. Aan het einde van de les filmen we altijd wat we geleerd hebben zodat je dit thuis nog verder kunt oefenen, deze video’s delen wij dan in de groepsapp van jouw dansuur.

9-stretch-zij-1024x681.jpg

Bellyssima community

Wij staan voor het motiveren en versterken van elkaar. Dit doen we doormiddel van groepsoefeningen binnen de dansles maar ook uitjes, activiteiten, tips en trucs buiten de lessen om. Samen staan we sterker en de diversiteit biedt veel ruimte voor inspiratie en steun. Iedereen (vrouwen) is daarom ook van harte welkom.

Bellyssima mindstate

Les nemen bij onze dansschool moet je niet (alleen) doen omdat je een mooiere buik wilt maar omdat je een mooier gevoel in je buik wilt voelen over jezelf….. Juist omdat het zijn van een goede, mooie of leuke moeder, zus, vriendin, buurvrouw, oma gevierd mag worden!

‘Vrouwelijkheid’  is zoveel meer dan het hebben van een strakke buik! Laten we het ‘vrouw zijn’ vieren door onder gezelschap van andere vrouwen deze innerlijke kracht en schoonheid volledig te ontdekken, accepteren en te versterken. Hierdoor wordt je dankbaar voor alle werkende, zachte, dik of dunne bewegende lichaamsdelen. Het feit dat we capabel zijn om te lachen, gek te doen, stoer te zijn maar ook in aanraking kunnen komen met onze vrouwelijke, trots en toegankelijk kant laat al zien hoe sterk wij als vrouwen zijn.

 

Als je hart straalt heb je geen masker of verandering nodig om je angst of onzekerheid los te laten.

Je bent er, je wordt geaccepteerd en je mag er zijn! BeYou-tifull!

5-zijwaards-1024x681.jpg
593760d1-15c5-4d34-836d-62bf7bae0299.jpg.webp

SISTER FIT CLUB

Wil jij liever sporten dan dansen, maar wel graag met alleen vrouwen? Dan is SisterFitClub de oplossing voor jou.  
Check voor meer info op: www.sisterfitclub.nl

bottom of page